Derrota i partit molt fluix del Pre-mini contra l’Arenys per 24-65. Tot i que veníem d’unes setmanes en que hi havia hagut molta millora, especialment en el joc de passes en atac i la finalització a cistella, en aquest partit ens va costar molt. Vam començar el partit molt adormits, molt fluixos i poc atents en defensa i en atac perdent moltes pilotes sols. Tot i això, a partir de la mitja part vam millorar, vam sortit més concentrats i vam aconseguir guanyar un quart i empatar-ne un altre. Seguim!

Derrota del Mini Blau a casa contra el Canovelles per 66 a 67. Va ser un partit molt irregular. Fèiem quarts molt bons i quarts molt dolents, però tot i això estem contentes perquè es va competir durant tot el partit i els nens no van baixar els braços.

El Mini Blanc va perdre a casa contra el Vilassar. Malgrat guanyar gairebé tots els quarts, en el 6è vam perdre 2-13. Després d’aquest parcial els nens es van desanimar, però van seguir lluitant i vam perdre el partit per 9 punts (a casa seva havíem perdut de 33). Bona feina per part dels jugadors i s’ha de seguir treballant per intentar acabar la lliga amb una victòria a casa del Círcol.

L’Infantil Blau va perdre 76-42 a Sallent. Només vam anar amb 8 jugadors i es va notar la pista llarga, sobretot al final, ja que durant tot el partit havíem anat igualats. Tot i això, es van notant les millores en el joc col·lectiu i sobretot en l’actitud de continuar lluitant.

Derrota de l’Infantil Blanc a Badalona. Partit molt irregular amb errades defensives i amb falta de ganes en algun moment. De totes maneres ens va castigar ser 8 contra els primers, amb un jugador tocat per lesió, i el cansament final fruit del camp llarg. Seguim treballant!