Victòria del Pre-mini contra el Granollers per 30-34. Bon partit dels nens/a en esforç i actitud, tot i que estàvem una mica adormits i en algun moment poc atents amb defensa. Tot i això, movent molt bé la pilota i finalitzant millor les entrades.

Victòria del Mini Blau contra el Martorelles per 67-17. Ha sigut un partidàs, tot i que han faltat jugadors. En Pep ha sigut de gran ajuda! Han treballat constantment tot el partit i s’han esforçat més que mai, per millorar diríem que els hi ha faltat encert des de sota la cistella, res més. Molt contentes les entrenadores!

Derrota del Mini Blanc a Vilanova del Vallès per 68-52. Al final del segon quart ja gairebé anàvem 30 punts per sota, però vàrem aconseguir tornar a entrar en el partit a base de ser més intensos en defensa. Amb una mica més d’encert en el tir i treballant més el rebot hauríem pogut optar a guanyar.

Victòria 72-49 de l’Infantil Blanc davant del Berga. Un bon partit dels jugadors tot i que a vegades ens relaxàvem en defensa. Tot i així, s’ha controlat el marcador en tot moment gràcies a un bon encert de tir. Sortim contents del partit i de la feina que estem fent junts!

Victòria del Cadet a casa contra les Franqueses per 57-56 en un partit molt igualat a l’inici i jugant bastant bé, excepte al final del segon quart i gairebé tot el tercer quart, que no vam estar encertats arribant a estar a -16. Es aquí on els nanos amb un cop d’orgull i fluïdesa de joc, treballat als entrenaments, remunten el partit per tal d’endur-se la victòria per 1 Punt. A seguir treballant per eliminar aquestes desconnexions que tan mal ens fan, pero contents per la victòria.

Derrota del Sènior Masculí a Montcada amb el MIR per 60-50. Tot i guanyar la setmana passada amb el mateix equip, aquest cop s’ha perdut. Els nostres, amb numerables baixes i carregats de faltes, poc van poder fer davant del gran encert exterior dels locals.