Victòria del Pre-mini a Canovelles per 41-48. Bon inici dels nens i nena, començant forts des de l’inici. Tot i això, la intensitat va anar baixant a mesura que avançava el partit, però no el suficient per anar per darrere al marcador. Hem d’estar més pendents del rebot i no només mirar-lo.

Victòria del Mini Blau a Bigues amb el Bir per 50-34. Partit excel·lent, amb actitud i ganes a parts iguals, al 100%. Poc més a comentar!

Derrota del Mini Blanc a Vic per 41 punts. Vam començar adormits, desconcentrats i sense ganes, amb parcials molt contundents en contra. A partir del 5è quart ens vam activar i vam jugar com entrenem, empatant dos quarts i guanyant-ne un.

Victòria de l’Infantil Blau a casa amb el Pratenc per 55-4, tancant el marcador al cinquè quart. Partit molt complet dels nens, molt intensos en defensa i robant pilotes ràpid per acabar amb contraatac fàcilment. A més, la situació del partit ens va permetre treballar els 3 últims quarts sense bot, passant i tallant.

Derrota de l’Infantil Blanc amb el Basket Almeda. Partit molt dur on hi va haver força contacte. La constant pressió i un balanç defensiu molt ràpid dels visitants ens va dificultar el nostre joc. Seguim treballant!

Victòria del Cadet a casa davant el Lliçà d’Amunt per 69-45, guanyant també l’average. Després d’un primer quart molt igualat, els demés quarts els vam anar guanyant gràcies a un bon encert en el tir de dos i un gran encert en el tir de tres. Donar les gràcies als dos infantils que ens van ajudar degut a les cinc baixes que teníem.

El Sènior Masculí va perdre a Mataró per 78-64 amb el Boet Mataró. Va ser un partit on des de principi a fi els locals van dominar i van marcar el ritme del joc. La bona notícia és la recuperació d’en Jordi Perramón, que després d’un any lesionat va poder trepitjar una pista de bàsquet.