• A.E.C Escola Pia Granollers Blanc (74) vs Mini (52). No vam entrar centrats al partit i al final del primer quart ja perdíem de 16 punts. Molts problemes d’actitud en alguns jugadors i, sense intensitat ni fent el que treballen als entrenaments és impossible plantar cara a un equip que aquesta temporada ens ha guanyat 4 vegades. A seguir treballant!

• Vive-El Masnou Basquetbol B (78) vs Junior (73). Excel.lent partit dels jugadors amb l’ajuda de dos cadets i la baixa de dos jugadors. Han jugat tots molt bé, estic molt orgullos de tots els jugadors, s’ha lluitat fins al final, encara que hi ha hagut diferències de -17. Però tot i això no hem perdut la cara al partit. A l’anada vam perdre de 51. Ha seguir treballant.

• C.B Lliça d’amunt 3 (68) vs Senior Masculí (51). El primer quart va acabar amb avantatge de 16 punts pel lliça i tot i acostar-nos al marcador vam permetre que el rival tinguès un partit còmode i no varem tindre opcions de capgirar el marcador.

AMISTOS DEL PREMINI:
• El premini va guanyar de + 20 a casa dem Claret. Tot i ser un partit amistos contra un rival de major categoria, les consicions poc bones de la pista de joc i només ser 6 jugadors, els jugadors s’han deixat la pell en tot moment, lluitant per les pilotes i buscant dl jugador sol. De part dels entrenadors estem molt contents ja que la feina que treballem als entrenaments es veu reflectida als partits. Moltes ganes de seguir treballant i millorant.