• U.E. Mataro-PM1M (26) vs Premini (50). Molt bon partit dels nens i nenes jugant en tot moment en equip. Els entrenadors estem molt contents de la feina feta durant tota la temporada, que s’ha vist reflectida amb que siguem campions de lliga. Felicitats a tots els nens i nenes!

• Mini (46) vs A.E. Minguella – Citroen Automoció Badalona -C (76). Partit amb poc ritme ofensiu i amb moltes perdurs de pilota contra un rival que no permetia aquests errors. Ara toca treballar per l’últim partit de lliga a Martorelles.

• U.E. Sant Andreu Vermell (77) vs Infantil (43). Molts problemes en el rebot defensiu i pilotes perdudes sobretot al principi, tot i que hi ha hagut quarts que s’ha jugat força bé.

• Cadet Blau (42) vs Ferrimax Bàsquet Sant Fost (69). Malgrat el resultats els nanos han lluitat i competit 2 quarts molt bé però els altres 2 ens han superat de 10 punts. Però res a veure amb altres partits, actitud, ganes i lluita per sobre de tot.

• Cadet Blanc (64) vs U.E Montgat C (44). Els jugadors van sortir amb moltes ganes i amb molta concentració en un partit que ens jugavem la lliga. Una defensa agressiva, el control del rebot i el fet de minimitzar errades va ser clau per controlar en tot moment el partit. Primer de tot felicitar els jugadors per la temporada i lliga!

• C.B. Santa Perpetua (71) vs Junior (66). Vam començar molt bé, defensant fort, corrent al contraatac i amb força encert en el tir, però a partir de la segona part ens van superar amb intensitat i ganes.

• Senior Masculí (59) vs Circol catòlic de Badalona (65). Molt bon partit davant d’un rival que es jugava quedar segon a la clasificació per poder pujar de categoría.
A la mitja part el resultat era 31 – 29 a favor pero un fluix tercer quart va fer que ens passesin per davant al marcador i tot i que vam estar a prop no varem poder aconseguir la victoria al darrer partit. Crec que hem fet una gran temporada i volia aprofitar per FELICITAR als jugadors. Ha estat un placer compartir vestidor amb ells.